GEACHEM LOGO
  Pretraga 
Dodatna pretraga po:   širem nazivu   opisu
  • O nama

GEACHEM d.o.o. je kompanija specijalizovana za konsalting i distribuciju tehnicke hemije. Osnovana je u Beogradu 2004. sa željom da se krajnjim korisnicima omoguci da na brz i jednostavan nacin, samo jednim pozivom, dobiju savet, obuku, servis i najkvalitetnije proizvode na jednom mestu.

Razvojem hemije usavršena su i sredstva za održavanje, zaštitu i cišcenje u industriji, što je prouzrokovalo porast specijalizovanih proizvoda u svakom segmentu industrije a u isto vreme je i znacajno povecana delotvornost i produžen interval servisa. Samo konstantno istraživanje, usavršavanje i izbor kvalitetnih sirovina uz stalno uvažavanje potreba krajnjih korisnika može dovesti do vrhunskog proizvoda.

Zbog toga smo obavili pažljivu selekciju proizvodaca zahvaljujuci cemu smo danas vodeca kompanija po asortimanu tehnicke hemije i generalni distributer renomiranih proizvodaca (CRC, HWR, Guarnitex i dr.). Svi proizvodi su razvijeni u laboratorijama proizvodaca i prolaze rigoroznu kontrolu završnog kvaliteta u pogonima koji su sertifikovani sa ISO 9001 i ISO 14001 sertifikatom za zaštitu životne sredine. Zahvaljujuci pažljivom izboru sirovina vecina proizvoda je biorazgradljiva i poseduje TÜV, DIN, NSF, EN ISO ili RDA sertifikate. Sve proizvode isporucujemo direktno sa našeg skladišta, iskljucivo u originalnoj ambalaži uz tehnicke i sigurnosne liste na srpskom jeziku. Posebnu pažnju smo posvetili i zaštiti životne sredine. Svi naši vodorastvorivi proizvodi su napravljeni od tenzida i aditiva koji su biorazgradljivi, zahvaljujuci cemu ispunjavamo sve kriterijume zaštite životne sredine. Nisu zanemareni ni uslovi bezbednosti na radu, uvodenjem solvenata umesto opasnih kiselina znacajno je podignut standard standard bezbednog rukovanja pri operacijama cišcenja i održavanja. Takode smo obezbedili i ekološke i bezbednosno sigurne zamene za trihloretilen i sva sredstva koja u sebi sadrže benzol a koja su vec zabranjena u EU. Proizvodaci koje zastupamo su ispunili sve zahteve propisane REACH direktivom ispunjavajuci pri tom najstrože ekološke norme.

Naši strucnjaci su spremni da u Vašem radnom okruženju na licu mesta preporuce najpogodniju tehnologiju i sredstva u skladu sa Vašim specificnim potrebama. Svakom kupcu se pristupa individualno i po obavljenim prezentacijama pravi se analiza tehnologije i sredstava koja ce na optimalan nacin zadovoljiti potrebe uz strogo poštovanje principa „best buy“, omogucavanje klijentima da dobiju rešenje za sve svoje potrebe uz minimalne finansijske troškove.

Osim specijalozovanih prezentacija, naši strucnjaci ce vrlo rado održati i obuku za Vaše strucnjake a služba za korisnike Vam je na raspolaganju za sva dodatna pitanja i zahteve. Zbog izuzetnog kvaliteta proizvode i konstantne podrške vodece kompanije u Srbiji su naši klijenti. Bice nam drago da i Vi postanete deo naših zadovoljnih klijenata.

  Career opportunities
  |   SERTIFIKATI   |   PROMOCIJE   |   MSDS   |   LINKOVI   |      |  
  Copyright © 2022 Geachem, All Rights Reserved  |  Pravila korišćenja